Kinokonsertti

Tulevat näytökset

Varaa lippu klikkaamalla näytöksen päivämäärää.

Taulumäen kirkko

Lohikoskentie 2, 40200 Jyväskylä

Lippujen ostaminen:
Lipunmyynti ovelta alkaen 60 min ennen näytöstä.
Suosittelemme korttimaksua.

Tämän sivun kautta voit ostaa liput ennakkoon. Näytöksessä ei ole käytössä paikkanumerointia, joten tiettyä paikkaa salista ei voi varata ennakkoon.

Osta lippu klikkaamalla näytöksen päivämäärää oheisesta näytöslistasta. Saat näkyville ohjeistuksen kuinka edetä. Ostamiseen tarvitset nimen ja sähköpostiosoitteen. Kun ostos on suoritettu loppuun, saat lipun sähköpostiisi. Mikäli et saa sähköpostivahvistusta ostetusta lipusta, se ei haittaa. Voit tulla lippukassalle lunastamaan lippusi nimellä. Huomaathan, että emme palauta rahoja ostetuista lipuista.

Hinnat:
– Normaalilippu 14€ / Alennuslippu 12€
(opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varushenkilöt, sivarit)

Esteettömyys ja avustajalippu:
Sali on esteetön ja siinä on kahdeksan pyörätuolipaikkaa sekä avustajapaikat. Avustajana toimivalle henkilölle näytöksiin on vapaa pääsy. Avustajan ei tarvitse erikseen varata paikkaa ennakkoon. Mikäli saavut näytökseen pyörätuolilla, otathan ennakkoon yhteyttä osoitteeseen palaute(at)ksek.fi.

Yhteystiedot Kino Metso
p. 044 700 13 13 (Teatterinhoitaja Teemu Kauppi ark klo 10-15)
Palautteet: palaute(at)ksek.fi

Kino Metso
Kiertueteatteri Kino Metso on Keski-Suomen elokuvakeskuksen ylläpitämä kiertävä elokuvateatteri. Kino Metso tukee elokuvakulttuurin saatavuutta kunnissa, joissa ei ole omaa elokuvateatteria. Näytöksillä monipuolistetaan kuntien kulttuuritarjontaa ja parannetaan kulttuuritoiminnan saavutettavuutta.

Kysyttävää kiertueteatterin toiminnasta?
Kino Metson yhteystiedot

Etsitkö sopivaa elokuvaa koko perheelle?
Media-avain auttaa

Mietityttääkö ikärajat?
Lisätietoa ikärajoista

Mikä on ikärajajousto elokuvissa?
Lisätietoa ikärajajoustosta