Viitasaaren elokuvaviikko

Viitasaaren elokuvaviikko tulee jälleen syyskuussa!

Elokuvaviikon ohjelmisto toteutetaan 31.8. – 6.9.2020. Syyskuun elokuvaviikon tiedotus tapahtuu tällä sivulla ja elokuvaviikon Facebook-sivulla.


ELOKUVAVIIKON 2020 AIKATAULU:

viitasaari aikataulu

Avaa aikataulu suurikokoisena uuteen välilehteen tästä.

ENNAKKOLIPPUJEN TILAUS:
Elokuvaviikon ennakkoliput ovat nyt myynnissä osoitteessa: https://www.zupticket.com/?q=viitasaari

Lippuja on tänä vuonna kahdenhintaisia: päivänäytösten liput maksavat 5€/kpl. Päivänäytöksiä järjestetään tiistaista perjantaihin, aina klo 16:00. Päivänäytökset on merkitty aikatauluun sinisellä. Kaikkiin muihin näytöksiin liput maksavat 8€/kpl.

Elokuvaviikon avauselokuva (Luontosinfonia maanantaina 30.3. klo 18:30) on tänä vuonna kaikille ilmainen! Luontosinfonia on myös ikärajaton, joten tervetuloa koko perheen voimin klo 18:00 alkaen teatterisalin aulaan nostamaan malja Viitasaarelle & alkavalle elokuvaviikolle ja klo 18:30 alkaen matkalle syvälle kotimaisen luonnon sydämeen!

Ennakkolippujen myynti loppuu näytöstä edeltävänä päivänä aina klo 20:00. Ovelta lipunmyynti käynnistyy aina 30 minuuttia ennen näytöstä. Huom! Ovella ei ole korttimaksun mahdollisuutta, vain käteismaksu. Hyväksymme ovelta lippuja ostettaessa maksuvälineenä myös Kulttuurisetelit.

Lippuja voi varata myös puhelimitse yhden viikon ajan 23.- 27.3. (ma-pe) klo 12-18 välisenä aikana numerosta 040 258 6579. Varatut liput maksetaan näytökseen saavuttaessa.

Elokuvaviikolla on tulossa useampi näytös, joka tulee täyttämään salin penkit, joten kannattaa varmistaa paikkansa elokuvakokemusten ääressä ja tilata liput ennakkoon!

Tervetuloa elokuvaviikolle nuoristalon teatterisaliin ma 30.3. – su 5.4.2020! 💎


Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa festivaalin tuottaja Mikko Järvinen:
p. 040 258 6579
mikko.jarvinen@ksek.fiElokuvaviikon festivaalijuliste 2020 on nyt julki, toteuttajana kuvataiteilija Sirpa Varis!

VIITASAARENELOKUVAVIIKKO2020_RGB

Elokuvaviikon 24 pitkän elokuvan aikataulu ja ennakkolippujen myyntiohjeet julkaistaan tällä sivulla ja elokuvaviikon Facebook-sivulla sekä Viitasaaren Seutu -lehden PRO Viitasaari -erikoisnumerossa keskiviikkona 19.2.!Viitasaaren elokuvaviikko julkaisi kevään ohjelmistonsa! 30.3. – 5.4. välisenä aikana Viitasaaren nuorisotalon teatterisalissa nähdään yhteensä 24 pitkää elokuvaa.

Viitasaari julkistus (3)

Vuoden 2020 ohjelmisto painottuu laadukkaisiin kotimaisiin uutuuksiin ja tuleviin elokuvatapauksiin: festivaalin elokuvista kuusi odottaa vielä ensi-iltaansa ja nähdään Viitasaarella uunituoreena, esimerkkeinä Elina Talvisaaren odotettu ja kosketteva Neiti Aika -dokumentti, Sami Hedbergin ja Kiti Kokkosen tähdittämä Se mieletön remppa -komedia ja Klaus Härön tuleva uutuusdraama Elämää kuoleman jälkeen. Klassikkonäytöksenä festivaaleilla nähdään Mika Kaurismäen ensiohjaus, ikoninen road movie & suomalaisen kapinan merkkiteos Arvottomat vuodelta 1982.

Isoina elementteinä ohjelmistossa näkyvät ihmisen luontosuhde (mm. Luontosinfonia ja Vedenneito -dokumentit) sekä vahvat naisroolit (mm. alkuvuoden katsotuin kotimainen Teräsleidit, parhaan dokumentin Jussista kisaava Veeran maaginen elämä ja Suomen menestyneimmän taidemaalarin Helene Schjerfbeckin elämää kuvaava Helene).

Tämän vuoden festivaalilla nähdään uutuutena myös kuuden elokuvan muodostama Maailma kylässä -sarja, joka tuo Viitasaarelle läpileikkauksen viime vuosien kiitellyimmistä kansainvälisistä elokuvista. Sarjaan valikoidut elokuvat ovat Berliinin elokuvajuhlien Hopeisella karhulla palkittu System Crasher (Saksa), aikamme tunnetuimpiin ohjaajiin lukeutuvan Pedro Almodóvarin uusin elokuva Kärsimys ja kunnia (Espanja), mm. Cannesin elokuvajuhlien Kultaisen palmun voittanut Hirokazu Kore-edan ohjaama Shoplifters – Perhesalaisuuksia (Japani), pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkinnon 2018 voittanut Woman at War (Islanti) sekä kansainvälistä elokuvaa perheen pienimmille tarjoavat Late Lammas -elokuva: Farmageddon (Iso-Britannia) ja tämän hetken ehdoton elokuvatapaus Frozen 2 (Yhdysvallat).

Elokuvaviikon tarkka aikataulu, lipunhinnat, ennakkolippujen tilaustiedot, elokuvaviikon tekijävieraat ja festivaalin oheisohjelma julkaistaan lähiaikoina tällä sivulla ja Viitasaaren elokuvaviikon Facebook-sivulla.

Lämpimästi tervetuloa elokuvaviikolle 30.3. – 5.4. nuorisotalon teatterisaliin!


Viitasaaren elokuvaviikko julkaisi vuoden 2020 Facebook-grafiikkansa, jotka ovat tänä vuonna monipuolisen kuvataiteilija Sirpa Variksen kädenjälkeä! Kuvat näet alta sekä tapahtuman Facebook-sivulta https://www.facebook.com/viitasaarenelokuvaviikko.

Koko viikon elokuvaohjelmisto julkaistaan tällä sivulla ja elokuvaviikon Facebook-sivulla keskiviikkona 5.2.!

lopullinen_viitasaarenelokuvaviikko2020_fbprofiilikuva
lopullinen_viitasaarenelokuvaviikko2020_fb_sivu

Voit tutustua Sirpan töihin lisää osoitteessa https://sirpajohannasatu.blogspot.com/ tai Instagramissa @sirpajohannasatu).

⭐️ Nähdään elokuvaviikolla! ⭐️


Viitasaaren elokuvaviikko jälleen keväällä 2020. Ajankohta 30.3.-5.4.2020.

Kiitos! (2)

44. elokuvaviikko on nyt koettu, suunnaton kiitos koko viikosta jokaiselle yli 1500 festivaalikävijälle! Kiitos myös Viitasaaren kaupungille ja Viitasaaren Seudulle yhteistyöstä ja Arttu Kotisaralle, Tuukka Temoselle ja Severi Koivusalolle festivaalivierailuista.

Kulttuuri elää ja voi hyvin Viitasaarella, kiitos viitasaarelaisten! ❤️


Ennakkolippujen myynti:

Elokuvaviikon ennakkoliput ovat nyt myynnissä osoitteessa: https://www.zupticket.com/?q=viitasaari

Liput maksavat 8€/näytös. Ennakkolippujen myynti loppuu näytöstä edeltävänä päivänä klo 20:00. Ovelta lipunmyynti käynnistyy aina 30 minuuttia ennen näytöstä. Ovella maksu vain käteisellä.

Lippuja myydään myös puhelimitse 25.- 26.3. klo 12-18 välisenä aikana numerosta 040 258 6579.

aikataulunettiin4


VIIMEINEN LISÄYS FESTIVAALIN OHJELMISTOON: TEEMU NIKIN ‘SIIVOOJA’ LAUANTAINA 6.4. KLO 20:00!

siivooja-poster-small

Festivaaliviikon lauantaina nähdään ennen Sofi Oksasen romaaniin perustuvaa Baby Janea parhaillaan Clermont-Ferrandin kansainvälisellä lyhytelokuvafestivaalilla Ranskassa kilpaileva ‘Siivooja‘!

Teemu Nikin (mm. kulttilyhäri Kaveri sekä Armomurhaaja) ohjaama ja Elina Knihtilän, Tommi Erosen ja Pihla Penttisen tähdittämän lyhärin pääsee näkemään valkokankaalta Baby Janen lipulla, jotka ovat ennakkomyynnissä täällä.

Lauantaina 6.4.2019 klo 20:00
Siivooja (2018, 16min.) + Baby Jane (2019, 93min.)
Baby Janen trailer: https://www.youtube.com/watch?v=bhog8wi1Zvk
Tervetuloa! 🐦


Iloisia uutisia kaikille Viitasaaren Juice-faneille: suuren kysynnän vuoksi elokuvaviikko järjestää toisen näytöksen Juice -elokuvasta keskiviikkona 3.4. klo 15:30! Voit hankkia lippusi keskiviikon näytökseen ennakkoon osoitteesta täältä.

Juice-elokuva_800f

Perjantain 5.4. klo 20:00 näytökseen sisältyy myös Aki Kaurismäen ohjaama Bluesia Pieksämäen asemalla -lyhäri alkukuvana sekä Juice -näytöksen jälkeen klo 22:30 starttaava Musta Aurinko Grand Slam livenä Pihkurissa -keikka, joka on perjantain elokuvalipulla ilmainen! Perjantainkin näytökseen on vielä toistaiseksi paikkoja jäljellä, voit tilata niitä täältä.

Teppo Airaksisen ohjaama ja mm. Riku Niemisen ja Pekka Strangin tähdittämä Juice on yksi kuluneen vuoden elokuvatapauksia, tervetuloa vaikuttumaan autenttisesta ajankuvasta, klassikkobiiseistä ja parhaan kuvauksen Jussin arvoisesta visuaalisesta kerronnasta elokuvaviikolle ensi keskiviikkona ja perjantaina! 🐦


Herkullisia uutisia: kasvisruokakollektiivi Teijän Keittiö on julkaissut elokuvaviikon avajaisten menun!

Viitasaari menu

Nämä vegaaniset ja luonnonläheiset herkut tarjotaan avajaisnäytökseen lipun ostaneille maanantaina 1.4. klo 18:00 alkaen. Tervetuloa nostamaan malja elokuvataiteelle ja Viitasaarelle!

Avauselokuvana elokuvaviikolla on ilo ja kunnia näyttää ensimmäisenä maailmassa Arttu Kotisaran uusin ohjaus, ‘Pihkaa sielussa‘. Tämä filosofinen ja monitasoinen luontoelokuva on mahdollista nähdä Riitta Kotisaran (piano) ja Kaisa-Mari Hiltusen (viulu) säestämänä versiona vain avajaisissa! Varmistat paikkasi salissa tilaamalla liput avajaisiin etukäteen täältä.

Avajaisillan toisena elokuvana nähdään Selma Vilhusen arvostelumenestys Hölmö nuori sydän (Etelä-Suomen Sanomat ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, Kainuun Sanomat ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, Karjalainen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, Helsingin Sanomat ⭐️⭐️⭐️⭐️, Episodi ⭐️⭐️⭐️⭐️ jne). Liput klo 20:00 alkavaan Hölmöön nuoreen sydämeen saat täältä.

Nähdään elokuvaviikon startissa! 🐦💙


Elokuvaviikon tapahtuma löytyy nyt myös Facebookista, tervetuloa mukaan!

final facebookevent

Klikkaamalla ylläolevaa kuvaa pääset suoraan festivaalin tämän vuoden Facebook-tapahtumaan! Voit jakaa elokuvaviikon ilosanomaa osallistumalla, kutsumalla ystäväsi mukaan ja jakamalla tapahtumaa 🐦 ❤️


Elokuvaviikko ylpeänä esittää: Juicen tuotantoa tulkitseva Musta Aurinko Grand Slam livenä Pihkurissa perjantaina 5.4.!

musta aurinko grand slam

Keikka toimii jatkoina elokuvaviikon Juice-elokuvalle ja on elokuvalipulla ilmainen!

Luvassa on akustisia tulkintoja kansantaiteilija Leskisen tunnetuimmista ikivihreistä ja rakastetuimmista B-puolista. Illan esiintyjät ovat keränneet kannuksensa mm. yhtyeissä Nahkatakkiset Tytöt plays Dingo, Lauantai Noin 14-15 Hittiä plays Leevi And The Leavings, Irvin plays Irwin ja Teho-Sekoitus plays Tehosekoitin ja puhaltavat nyt hengen Juicen legendaariseen tuotantoon Pihkurin lavalla.

Elokuvaviikon festivaaliperjantai huipentuu klo 20:00 nuorisotalon teatteritilassa (Koulukuja 8) esitettävään kahdeksan Jussin ehdokkaasen, Juice-elokuvaan. Alkukuvana tälle vuoden elokuvapaukselle nähdään Aki Kaurismäen ohjaama lyhytelokuva Bluesia Pieksämäen asemalla (2012), jossa legendaarinen Grand Slam -kokoonpano maustettuna mm. Matti Pellonpäällä, Pantse Syrjällä ja Dave Lindholmilla esiintyy vuonna -88 Tampereen Pakkahuoneella.

Näytös loppuu teatteritilassa noin 22:00 ja bändi avaa illan Pihkurin lavalla 22:30. Tervetuloa elokuvaviikolle ja Pihkuriin kokemaan kokonaisvaltainen Juice-elämys!

Musta Aurinko Grand Slam plays acoustic Juice
perjantaina 5.4. klo 22:30
Hotelli Pihkurissa
liput ovelta 8€, elokuvaviikon Juice-lipulla ilmainen!
Keikan Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/401344383775073/

Juice (Teppo Airaksinen, 2018)
+ alkukuvana Bluesia Pieksämäen asemalla
nuorisotalon teatteritilassa
perjantaina 5.4. klo 20:00
liput 8€
ennakkoliput: https://www.zupticket.com/viitasaari-juice.html


VIITASAAREN ELOKUVAVIIKON ENNAKKOKLUBIA JUHLITAAN MIEKKANIEMESSÄ PERJANTAINA 29.3.!

Ennakkoklubi

klo 19:00 alkavan klubin avaa DJ, joka soittaa vinyyliltä vanhaa ja uutta bluesia, jota seuraa kolme Aki Kaurismäen Sputnik-yhtiön tuottamaa lyhytelokuvaa.

Illan kruunaa svengaava livebändi, jonka ohjelmisto koostuu Aki & Mika Kaurismäen elokuvista tutuista kappaleista & muusta elokuvamusiikista!

Liput Miekkaniemen idylliin elokuvien ja musiikin pariin maksavat vain 5 euroa/kpl! Myynnissä myös kahvia, virvokkeita & mietoja alkoholijuomia. Lämpimästi tervetuloa!

Ennakkoklubi Facebookissa: https://www.facebook.com/events/370066480266672/

Klubilla nähtävät elokuvat:

ShitHappens (1992) – Kesto 8 min
Ohjaus: GillesCharmant, Pääosissa Matti Pellonpää, Aki Kaurismäki

Kovat miehet (1999) – Kesto 19 min
Ohjaus: Maarit Lalli, Pääosissa: Sulevi Peltola, Jyrki Mänttäri

Elonkorjuu (2006) – Kesto 14 min
Ohjaus: Sami Korjus, Pääosissa: Kaija Pakarinen, Antti Litja ja Juuso Hirvikangas

Klubilla esiintyvä bändi:

Markku Kinnunen (rummut)
Mika Raitio (basso)
Minna Herttua-Mattinen (laulu & koskettimet)
Pekka Mattinen (kitara)


Lisäys ohjelmistoon: Viitasaaren elokuvaviikolla nähdään paimioilainen indie-elokuva Aino, joka kiilasi ilmestymisviikollaan Suomen katsotuimmaksi elokuvaksi!

janssonvari

Torstaina 4.4. klo 15:00 nähtävä Aino on Mika Kiiskisen toiseen maailmansotaan sijoittuva kunnianhimoinen ensiohjaus, jonka keskiössä on sodan repimän ja yhdistämän suomalaisen pikkukylän ihmiset ja syvä rakkaus päähenkilöidensä Laurin ja Ainon välillä.

Elokuva kuvattiin 50 harrastajanäyttelijän kanssa kahdeksassa viikossa, ilman ulkopuolista rahoitusta, jonka huomioon ottaen elokuvan sijoitus julkaisuviikkonsa katsotuimpana elokuvana (yli 1400 katsojaa viikossa) on huikea saavutus. Elokuvaviikko on ylpeä voidessaan esitellä ohjelmistossaan isojen ja laadukkaiden kotimaisten kärkituotantojen ohella Ainon kaltaisia kulttuuriteoksia.

lettuja

Tervetuloa todistamaan tämän omaehtoisen elokuvan voima & koskettava kertomus sodasta. Näytökseen on ilmainen pääsy sotaveteraaneille.

Aino
ohj. Mika Kiiskinen
2018 / 126min. / K12
Torstai 4.4. klo 15:00

Huom! Elokuvaviikon ennakkolippujen tilaus aukeaa ensi viikon alussa, jolloin kannattaa varmistaa pääsynsä niin tähän kuin muihinkin elokuvaviikon näytöksiin! Ennakkolipunmyynnin aukeamisesta ilmoitetaan erikseen tällä sivulla ja elokuvaviikon Facebook-sivuilla.

Antti ja Laura


Elokuvaviikon avajaisissa luvassa säestetty ensi-ilta & juhlatarjoilu! Avauselokuvan trailer on nyt katsottavissa.

Ensi-iltansa elokuvaviikon avajaisissa maanantaina 1.4. saavan Arttu Kotisaran Pihkaa sielussa –elokuvan trailer on nyt julki! Trailerin voit katsoa täältä.

20-taiteilijajuhlavuottaan viettävän viitasaarelaisen elokuvantekijän vyöltä löytyy jo n. 50 elokuvan katalogi, ja elokuvaviikko on ylpeä saadessaan esittää uusimman tuotoksen ensi-illassa! Pihkaa sielussa on ohjaajansa sanojen mukaan “maailman ensimmäinen henkilöhistoriallinen luontoelokuva”. Näin tämä riippumattoman luontoelokuvan grand old man itse kuvailee teostaan:

Pihkaa sielussa -elokuvan runkotarinana on alkukesäinen kanoottivaellus erämaajoella. Pääosassa on uskomattoman upea suomalainen metsä- ja suoluonto. Vaelluksesta syntyy kuitenkin luonnon ja sen muutosten havainnoinnin ohella myös pohdiskeleva matka elokuvantekijän elämän mittaisen luontosuhteen historiaan ja tähän päivään. Moniulotteisen elokuvan kantavia teemoja ovat muutos, mukautuminen, luonnonläheinen elämäntapa ja lopulta koko länsimainen onnellisuuskäsitys. Pihkaa sielussa tarjoaa katsojalleen suomalaisen luonnon hienoimpia näkymiä, mutta antaa samalla syvällistä ajattelemisen aihetta.

Pihkaa sielussa 2

Itä-lapissa, Kainuussa ja Keski-Suomessa kuvattu filosofinen elokuva nähdään elokuvaviikon juhlallisuuksissa säestettynä esityksenä, jossa muusikot Riitta Kotisara (piano) ja Kaisa-Mari Hiltunen (viulu) säestävät elokuvaan livenä alku- ja loppumusiikin. Paikalla myös ohjaaja Kotisara lausumassa avajaissanat elokuvalle. Elokuva uusitaan suuren kysynnän vuoksi elokuvaviikon aikana tiistaina 2.4. päivänäytöksessä klo 15:00 ja lauantaina 6.4. klo 13:45. Nämä kaksi näytöstä sisältävät keskustelutilaisuuden ohjaajan kanssa elokuvan jälkeen!Luonnonläheisyys näkyy elokuvaviikon avajaisissa myös tarjoilujen muodossa: juhlatarjoilut avajaisyleisölle saapuu tekemään jyväskyläläinen kasvisruokakollektiivi Teijän Keittiö, joka on levittänyt vegaaniruoan maistuvaa ilosanomaa kokkailuidensa kautta jo 16 vuoden ajan! Avajaisten vegaanisista herkuista koostuva menu julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Tarjoilu on avajaisnäytökseen osallistuville ilmainen.

Kiitokseksi Teijän Keittiön tuesta avajaistarjoiluissa elokuvaviikko on sitoutunut palkkion sijaan ostamaan Luonnonperintösäätiön kautta 100 neliömetriä keskisuomalaista ikimetsää suojelualueeksi! Ikimetsät sitovat valtavia määriä hiilidioksidia, joten niiden suojelu on ensisijaisen tärkeää. Yhdellä eurolla hankitaan suojelualueeksi kaksi neliömetriä ikimetsää, ja lahjoittaa saa kuka vaan! Asiaan voi tutustua tarkemmin Luonnonperintäsäätiön sivuilla https://www.luonnonperintosaatio.fi/fi/lahjoita/pala-ikimetsaa

Tervetuloa 1.4. klo 18:00 nauttimaan elokuvaviikon avajaisista, ensi-illasta, juhlatunnelmasta, musiikista ja tarjoiluista!

Pihkaa sielussa

ohj. Arttu Kotisara
2019 / 51min. / S
Näytökset elokuvaviikolla:
1.4. klo 18:00 (säestetty)
2.4. klo 15:00 (+ keskustelutilaisuus)
6.4. klo 13:45 (+ keskustelutilaisuus)

Liput näytöksiin 8€. Ennakkolippujen myynnistä tiedotetaan piakkoin.

Pihkaa sielussa 6


Image Border Editor: https://www.tuxpi.com/photo-effects/borders

Viitasaaren elokuvaviikon elokuvat ovat nyt julki: mukana mm. kaikki viisi Parhaan elokuvan Jussi-ehdokasta!

Elokuvaviikon 2019 aikana nähtävät elokuvat ovat:

🔸 Pihkaa sielussa (2019)
🔸 Hölmö nuori sydän (2018)
🔸 Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja (2018)
🔸 Tyhjiö (2018)
🔸 Nuori Astrid (2018)
🔸 Ihmisen osa (2018)
🔸 BlacKkKlansman (2018)
🔸 Valmentaja (2018)
🔸 Aurora (2019)
🔸 Ihmiselon ihanuus ja kurjuus (1988)
🔸 Tuntematon mestari (2018)
🔸 Bluesia Pieksämäen asemalla (2012)
🔸 Juice (2018)
🔸 Risto Räppääjä ja pullistelija (2019)
🔸 Olavi Virta (2018)
🔸 Häävalssi (2018)
🔸 Baby Jane (2019)
🔸 Urpo ja Turpo johtolangan jäljillä (2018)
🔸 Onneli, Anneli ja nukutuskello (2018)
🔸 Ailo – pienen poron suuri seikkailu (2018)
🔸 Oma maa (2018)

Elokuvaviikolla 1. – 7.4. tullaan siis näkemään yhteensä 8 Jussi-ehdokkuutta kerännyt Juice Leskisen elämänkerta Juice, 6 ehdokkuutta ja kansainvälistä festivaalihuomiota kerännyt Hölmö nuori sydän ja 5 Jussin ehdokkaat Tyhjiö, Ihmisen osa ja Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja.

Elokuvaviikolla on myös suuri kunnia saada näyttää ensi-illassa Arttu Kotisaran uusin luontoelokuva Pihkaa sielussa, joka esitetään festivaalin avajaisissa maanantaina 1.4. klo 18:00 säestettynä esityksenä ja yhteensä kolmessa näytöksessä viikon aikana. Ohjaaja on paikalla jokaisessa esityksessä.

Elokuvaviikko tuo Viitasaarelle muitakin elokuvantekijöitä, mm. Jari Sarasvuon elämänkerran, kohutun Valmentaja -elokuvan ohjaaja Tuukka Temonen ja Häävalssi -lyhytelokuvan ohjaaja Severi Koivusalo vierailevat festivaalilla kertomassa elokuvistaan. Festivaalivieraiden ja keskusteluohjelman lisäksi ohjelmistoon kuuluu livemusiikkia, esimerkiksi Juice -elokuvan jälkeen perjantaina 5.4. Hotelli Pihkurissa akustisesti esiintyvän Juice Leskinen -coverbändin Musta Aurinko Grand Slamin muodossa!

Uutena lisänä elokuvaviikkoon toimivat Suomi-kytköksiset kansainväliset elokuvat, joita tänä vuonna ovat Jasper Pääkkösen tähdittämä menestyselokuva BlacKkKlansman ja suomalaisten rakastaman lastenkirjailijan Astrid Lindgrenin riipaisevan kasvutarinan kertova Nuori Astrid.

Liput näytöksiin maksavat 8€/kpl. Elokuvanäytösten tarkka aikataulu, ennakkolippujen tilaustiedot ja muu tarkka info julkaistaan lähiaikoina tällä sivulla ja Viitasaaren elokuvaviikon Facebook-sivuilla. 

Luvassa on myös lisäyllätyksiä matkalla kohti festivaalia, joten pysykää kuulolla!

Lämpimästi tervetuloa elokuvaviikolle!


Festivaalijuliste 2019

Grafiikka: Anniina Lius

Viitasaari juliste web


Viitasaaren elokuvaviikon Facebook-sivut ovat auki!

Tykkäämällä sivusta Viitasaaren elokuvaviikko saat ensimmäisenä tietoosi heti helmikuun alussa julkaistavan elokuvaohjelmiston ja festivaalin oheisohjelman! Facebook-sivuilla myös avataan elokuvaviikolle valikoitua elokuvia, esitellään ihmisiä elokuvien takaa ja informoidaan festivaalin yllätyksistä.

Enää muutamia päiviä jäljellä vuoden 2019 elokuvien julkistukseen, ota siis sivu seurantaan ja pysyt perillä uusimmista käänteistä matkalla kohti elokuvaviikkoa!


44. Viitasaaren elokuvaviikko juhlitaan huhtikuussa 2019!

Seitsemänpäiväiseksi kasvava festivaali järjestetään Viitasaaren nuorisotalon teatteritilassa 1.4. – 7.4.2019. Festivaalin ohjelmisto julkaistaan helmikuun alussa.

Viitasaaren elokuvaviikon järjestää Keski-Suomen elokuvakeskus yhteistyössä Viitasaaren kaupungin kanssa.

Yhteys:
Tuottaja Mikko Järvinen
mikko.jarvinen@ksek.fi / 040 258 6579