Viitasaaren elokuvaviikkoa ei järjestetä keväällä 2021

Viitasaaren elokuvaviikkoa ei järjestetä keväällä 2021. Festivaalin järjestäjä Keski-Suomen elokuvakeskus on yhdessä Viitasaaren kaupungin kanssa päättänyt kevään epävarman koronatilanteen vuoksi, että Viitasaaren elokuvaviikko jätetään väliin keväältä 2021.

Viitasaarelaiset ansaitsevat heille ja järjestäjälle rakkaan elokuvaviikon totetuksen ajalla, jolloin meille kaikille on jälleen turvallista nauttia yhteisessä tilassa elokuvataiteesta ja keskusteluista.

Ohjelmistoon ehdolla olleet uutuuselokuvat ansaitsevat myös tulla nähdyksi niille tarkoitetussa valkokangas-formaatissa, jonka vuoksi Keski-Suomen elokuvakeskuksen kiertueteatteri Kino Metso saapuu syksyn 2021 aikana Viitasaaren nuorisotalon teatterisaliin esittämään valikoituja paloja kevään ja syyskauden ensi-illoista. Lisää tietoa näiden näytösten ajankohdasta ja sisällöistä julkaistaan lähempänä syksyä.

Keski-Suomen elokuvakeskus toivoo viitasaarelaisille jaksamista ja terveyttä haastavan tilanteen keskellä, tunnelin päässä näkyy jo elokuvaprojektorin valoa!

Elokuvakeskuksen jakama tiedotus Kino Metson syysnäytöksistä ja vuoden 2022 elokuvaviikosta tapahtuu seuraavilla kanavilla:

KSEK:in kotisivu: https://ksek.fi/viitasaari/

Elokuvaviikon Facebook: https://www.facebook.com/viitasaarenelokuvaviikko

Elokuvaviikon Instagram: @viitasaaren.elokuvaviikko

Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa: