Vaajakoskella lomaviikko alkaa leffatapahtumalla 25.2.

Talvilomaviikko helmikuun lopulla käynnistyy mukavasti elokuvien parissa Vaajakosken urheilutalolla (Savonmäentie 9). Talon nostalgisissa tiloissa järjestetään lauantaina 25.2. elokuvatapahtuma klo 10–16.

Näytökset alkavat klo 12 koko perheen elokuvalla. Kun Kiljuset! -elokuvassa (S) perhe lähtee juhlimaan poikien syntymäpäivää Helsinkiin, saadaan pääkaupunki taatusti sekaisin: perheen Pulla-koira onnistuu sekoittumaan presidentin koiraan ja soppa on valmis. Elokuvan on ohjannut Reetta Huhtanen (elokuvan kesto 1 t 23 min).

Kuva: Kiljuset!

Iltapäivällä klo 14 on vuorossa Veikko Huovisen saman nimiseen romaaniin perustuva Hamsterit (K7). Elokuva kertoo Hamsteri-nimisestä luontokirjailijasta, joka asuu maaseudulla lemmikkihiirensä kanssa. Hamsteri saa mahdollisuuden unelmiensa hamstraamiseen, kun hän ryhtyy kasvattamaan uusien naapuriensa varastoja hillittömiin mittasuhteisiin. Elokuvan on ohjannut Markku Pölönen ja pääosaa esittää Peter Franzén (elokuvan kesto 1 t 53 min).

Kuva: Hamsterit

Urheilutalolla palvelee tapahtuman ajan kahvio, jonka järjestää Tanssi- ja voimisteluseura Illusion.

Lippu yhteen elokuvanäytökseen maksaa 10 euroa. Liput voi varata ennakkoon osoitteessa https://ksek.fi/kino-metso/vaajakoski/ tai ostaa ovelta (suosittelemme korttimaksua, mutta myös käteinen käy).

Elokuvan ikärajasta voidaan joustaa kolme vuotta, jos lapsi on aikuisen seurassa. Huoltajan tulee kuitenkin huomioida lapsen yksilöllinen kehitystaso ja elokuvan haitalliseksi arvioidun sisällön laatu.

Tapahtuman järjestää Keski-Suomen elokuvakeskus ja Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut.

Lisätietoja:

koordinaattori Outi Savonen, Jyväskylän kulttuuripalvelut, p. 050 597 8954, outi.savonen(at)jyvaskyla.fi

https://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/kulttuuripalvelut

Julkaistu
Kategoria(t): Yleinen