Arktisen Upeeta

Arktisen Upeeta pamahtaa jo 19. kerran!

Pohjoismaisen elokuvan festivaali Arktisen Upeeta järjestetään viisipäiväisenä lokakuussa 22.10 – 26.10. Maanantaista torstaihin elokuvia katsellaan Ilokivessä ja perjantaina festivaalin päätöspäivänä keskustan Aaltosalissa.

Ohjelmiston teemana tänä vuonna on pohjoismainen kapinahenki: elokuvien keskiössä ovat kapinalliset kertomukset ja itse tekeminen, mikä näkyy elokuvien sisällön lisäksi myös osan elokuvien tekijätiimeissä. Myös rooleja rikkovat naiset, naisohjaajat ja lasten ja nuorten elokuvat saavat Arktisessa tilaa. Näytöksissä nähdään niin 35 millisinä filmikopioina vuosikymmenten takaisia klassikoita kuin uusimpia pohjoismaisia tuotantoja, mukana myös tämän vuoden pohjoismaisen elokuvan palkinnon saajaehdokkaita.

Tänä vuonna festivaalia järjestää Keski-Suomen elokuvakeskus. Vastaavana tuottajana toimii Mikko Järvinen ja avustavana tuottajana Minna Lehtola.

Tarkka ohjelma julkaistaan sivuilla http://www.arktisenupeeta.net syyskuun alussa. Myös festivaalin tiedotus Arktisen Facebook-sivuilla käynnistyy samaan aikaan.

ARKTISEN UPEETA XIX
Pohjoismaisen elokuvan festivaali
22. – 26.10.2018
Ilokivi & Aaltosali
Ohjelmisto & tarkat infot julkaistaan syyskuun alussa festivaalin kotisivuilla
http://www.arktisenupeeta.net
http://www.facebook.com/arktisenupeeta/
Yhteys: mikko@arktisenupeeta.net / 0402586579

Tervetuloa viihtymään:

aalto-sali

Aaltosali Jyväskylä

img_6807

Ilokivi Jyväskylä