Jäseneksi

Yhdistys

Keski-Suomen elokuvakeskus ry on elokuvayhteisö, joka toimii monimuotoisen elokuvakulttuurin edistäjänä Keski-Suomessa. Yhdistys on perustettu vuonna 2000. Elokuvakeskuksen toimisto sijaitsee Jyväskylässä Kulttuuritalo Villa Ranassa. Samasta rakennuksesta löytyy myös elokuvakeskuksen ylläpitämä elokuvateatteri Kino Aurora. Elokuvakeskus toteuttaa myös kiertävää elokuvatoimintaa Kino Metso teatterin kautta. Tervetuloa mukaan kokemaan ja toteuttamaan elokuvaelämyksiä!

Jäsenyys

Jäsenenä tuet keskisuomalaista elokuvakulttuuria ja teattereidemme toimintaa. Jäsenetuna saat kahden euron alennuksen elokuvalipuista Kino Auroran ja Kino Metson näytöksiin. Alennus koskee myös jo alennettuja hintoja (opiskelija, eläkeläinen ja työtön) Festivaali- ja tapahtumaliput hinnoitellaan erikseen. Jäsenenä pääset mukaan yhdistyksen toimintatiimiin ja osallistumaan jäsentapahtumiin. Uudet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Jäsenmaksu 25 euroa/vuosi. Alennettu jäsenmaksu 20 euroa/vuosi (opiskelija, eläkeläinen, työtön).

Jäsenkortti Kun olet maksanut jäsenmaksun, voit noutaa alennuksin oikeuttavan jäsenkortin elokuvateatterin lipputiskiltä. Jos haluat noutaa kortin Kino Metson näytöksestä, ilmoita asiasta ennakkoon teatterinhoitaja Teemu Kaupille, teemu.kauppi(at)ksek.fi.

Liittymislomake KSEK jäsensivuilla

Yhdistyksen säännöt

Hallitus 2023-2024

Matleena Jänis (hallituksen puheenjohtaja)
puheenjohtaja(at)ksek.fi

Arlene Tucker (hallituksen jäsen)
Eetu Heiska (hallituksen jäsen)
Ismo Virtanen (hallituksen jäsen)
Miia Huttunen (hallituksen jäsen)