Työtiimi muotokuvissa

Toiminnanjohtaja Kaisu
Elokuvatyöntekijä Teemu
Elokuvatyöntekijä Antti
Festivaalituottaja ja tiedottaja Mikko

Kuvataiteilija Sirpa Varis taiteili elokuvakeskuksen henkilökunnasta ilmeikkäät ‘In Furs‘ -kuvitukset, jotka on lisätty myös päivitetylle yhteystiedot -sivulle! Sirpa vastasi syyskuun alkuun siirretyn Viitasaaren elokuvaviikon grafiikasta & tulee vastaamaan myös marraskuun ARKTISEN UPEETA XXI: MAAILMA PALAA -festivaalin kuvittamisesta.

Meillä on vähintään yhtä kova ikävä valkokankaan & ihmisten pariin kuin teilläkin ja olemmekin ryhtyneet käyttämään aikaamme hioen suunnitelmia kaikkien aikojen elokuvasyksylle 2020! Kasaamme myös parhaillaan kevään ajalle verkossa tapahtuvaa elokuvatoimintaa, suunnitteilla on ainakin listausta ilmaiseksi netissä katsottavista laatuelokuvista, videoitua asiantuntija-alustusta em. elokuviin sekä yhteisöllistä etä-elokuva-tapahtumaa.

Internet ei ole meille tutuin paikka työskennellä, sillä olemme parhaimmillamme livenä ja käsinkosketeltavien asioiden parissa, mutta koska se ei ole tällä hetkellä mahdollista, tehdään tästä yhdessä kaikkien aikojen etä-elokuvakevät! Kevään toimintaa ja kuulumisia voi seurata tällä sivulla ja elokuvakeskuksen Facebook-sivuilla.

Ollaan yhteydessä & jaksetaan yhdessä!

“All things must pass.”
(George Harrison)