LOUNAISPUISTON LEFFAPIKNIK

LOUNAISPUISTON LEFFAPIKNIK PERJANTAINA 14.8. klo 21.00

Elokuvakeskuksen syyskauden avaa perjantaina 14.8. kulttuuripalveluiden ja Keski-Suomen elokuvakeskuksen yhteistyössä järjestämä perinteikäs & yleisölle ilmainen Lounaispuiston leffapiknik, jossa pääsemme katsomaan isolta kankaalta yhden kuluvan vuoden hurmaavimmista elokuvista, THE PEANUT BUTTER FALCON (2020, 97min.,K-12).

PBF_0681.TIF

Tarinaa hoitokodista karkaavan ja show-painijan uraa tavoittelevan Down-syndroomaisen nuoren (Zack Gottsagen) ja karkumatkalla olevan lainsuojattoman (Shia LaBeouf) yhteisestä seikkailusta on Film Inquiry -lehden mukaan “vuosikymmenen ihanin elokuva” ja on ystävyyttä ja ihmisyyttä ylistyvällä sanomallaan, vahvalla visuaalisuudellaan ja Amerikan etelän juurimusalle kumartavalla lämpimällä soundtrackillaan juuri sitä, mitä näiden vaikeiden kuukausien jälkeen varmasti kaipaamme!

Piknik käynnistyy perjantaina 14.8. Lounaispuistossa klo 21:00, leffa käynnistyy 22:00. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Huolehdimme yleisön turvallisuudesta annettujen tapahtumasäädösten mukaisesti.

Leffapiknikin musasta vastaa 21:00 alkaen Hear ry:n DJ:t! Nähdään siis Lounaispuiston kesäillassa vinyylimusan, ystävien ja elokuvan parissa ❤️